Dienblad Staten-Generaal serveert code blauw

20140108-231635.jpg

DEN HAAGEen herkenbaar adagium in de Nederlandse taal luidt dat de appel niet ver valt van de boom. Rekening houdend met dit feit kan worden opgemaakt dat de Nederlandse regering zich over de gehele linie heeft bekwaamd tot James Bond taferelen.

Afgelopen week werd de noodklok geluid op de cateringafdeling die verantwoordelijk is voor het verzorgen van maaltijden. Hierbij is aangeven dat de serverende blauwe dienbladen, alsook de koffiekopjes, aan het maatschappelijk verkeer worden ontrokken door de vertegenwoordigende dienstdoende ambtenaren.

Volgens een insider zijn de felbegeerde zaken die behoren tot het servies van het cateringapparaat voorzien van het landswapen of aangevuld met de tekst “Tweede Kamer der Staten-Generaal”. Het is vooralsnog onduidelijk of er een formeel verzoek tot wijziging van het logo & de tekst zal worden ingediend met betrekking tot het pakkend servies.

Om toekomstige recidivegedrag en mogelijke opsporingsberichten te voorkomen wijst de plaatselijke politie geïnteresseerden graag de weg naar het souvenirwinkeltje, gevestigd op het Binnenhof in Den Haag. Voor een klein bedrag wordt u dan gevrijwaard van smokkelgedrag, zie link.
-Redactie Gebakken Uitjes-

Advertisements
This entry was published on January 8, 2014 at 10:19 pm. It’s filed under Vredesloop and tagged . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

4 thoughts on “Dienblad Staten-Generaal serveert code blauw

  1. Origineel “Haagse Hoopjes”, krijg ik van grootouders in de 50er jaren!, ech waar or!

  2. Nederland-smokkelland!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: